Fanfare Giethoorn

Arie Willem & Natasja Vermeij
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
T. 0521 36 16 00
E. info@fanfaregiethoorn.nl

Ons terras in de top 100 van Misset Horeca op de 43e plaats van Nederland!

Supertrots zijn wij dan ook!!! Kom ook ons prachtige terras bewonderen in Giethoorn. Heerlijk langs de dorpsgracht zitten en genieten van een kopje koffie of andere versnapering. Wij verwelkomen u graag in ons prachtige dorp.

  terras top 100

Het belooft weer een prachtig seizoen te worden in ons grandcafé! Met heerlijke nieuwe en verrassende gerechten op de menukaart en verfrissende drankjes. En met vele muzikale en culinaire activiteiten op onze agenda!

Vanzelfsprekend staat ons team ook klaar voor uw feestje! Kom aan, dan kunt u onze mogelijkheden zien en bespreken wij wat uw wensen zijn. Veel kan, dus verras ons en wij verzorgen uw feest tot in de puntjes.

En wat dacht u van Culinair Giethoorn? Laat u verrassen op 1 avond in 4 etablissementen in Giethoorn, waar u uw 4-gangendiner nuttigt. Een ervaring, waarbij u ondertussen ook nog de charme van Giethoorn ontdekt, al varend, lopend of met de fiets.  

Met gastvrije groet,

Arie Willem en Natasja Vermeij
0521-36 16 00

 

vir tour   

Het is al meer dan 55 jaar geleden dat de Film Fanfare in première is gegaan; een korte impressie van de film.

Ook voor bijzondere feestjes, bent u bij ons aan het goede adres! Komt u langs en uw wensen voor uw gelegenheid te bespreken